Ajankohtaista

Ajankohtaista

Sommelieryhdistys julkaisee yhdistyksen ja toimialan ajankohtaista tietoa

Facebook- ja Instagram-kanavissaan. Tule seuraajaksemme!

17 tuntia sitten

Suomen Sommelierit ry

Tanskan paras sommelier 2020 on Rasmus Lunkov Marquart, joka voitti myös sommelierien Pohjoismaiden mestaruuden 2019. Voittajan työpaikka on Restaurant Lyst Vejlessä. Onnittelut! ... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

2 päivää sitten

Suomen Sommelierit ry

Viron paras sommelier 2020 on Karoline Reinhold. Kilpailuvoittajan työpaikka on Tallinnassa Restaurant 180 Degrees. Onnea! ... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

3 päivää sitten

Suomen Sommelierit ry

Perjantaihin on päästy eli täyteläistä viikonloppua itse kullekin! ... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

6 päivää sitten

Suomen Sommelierit ry

Sommelierien SM-kilpailun finaalissa oli tänä vuonna yhtenä tehtävänä valmistaa cocktailien klassikko: Sazerac. Vuonna 1838 kehitelty ja vuonna 2008 New Orleansin viralliseksi cocktailiksi nimetty juoma rakennetaan konjakista, viskistä, absintista, angosturasta, Peychaudkatkerosta ja sokerikuutiosta. New Orleansissa vieraillessa juoma kannattaa käydä nauttimassa Roosevelt-hotellin kauniissa Sazerac-baarissa. ... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

Ajankohtaista

Sommelieryhdistys julkaisee yhdistyksen ja toimialan ajankohtaista tietoa

Facebook- ja Instagram-kanavissaan. Tule seuraajaksemme!

17 tuntia sitten

Suomen Sommelierit ry

Tanskan paras sommelier 2020 on Rasmus Lunkov Marquart, joka voitti myös sommelierien Pohjoismaiden mestaruuden 2019. Voittajan työpaikka on Restaurant Lyst Vejlessä. Onnittelut! ... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

2 päivää sitten

Suomen Sommelierit ry

Viron paras sommelier 2020 on Karoline Reinhold. Kilpailuvoittajan työpaikka on Tallinnassa Restaurant 180 Degrees. Onnea! ... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

3 päivää sitten

Suomen Sommelierit ry

Perjantaihin on päästy eli täyteläistä viikonloppua itse kullekin! ... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

6 päivää sitten

Suomen Sommelierit ry

Sommelierien SM-kilpailun finaalissa oli tänä vuonna yhtenä tehtävänä valmistaa cocktailien klassikko: Sazerac. Vuonna 1838 kehitelty ja vuonna 2008 New Orleansin viralliseksi cocktailiksi nimetty juoma rakennetaan konjakista, viskistä, absintista, angosturasta, Peychaudkatkerosta ja sokerikuutiosta. New Orleansissa vieraillessa juoma kannattaa käydä nauttimassa Roosevelt-hotellin kauniissa Sazerac-baarissa. ... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa