Viinintekijän illallinen 15.9.2017 – Hans Nittnau Ravintola Bystrossa

9.9.2017

Tervetuloa nauttimaan Itävallan viineistä Hans Nittnausin seurassa!

Perjantaina 15.9.2017 klo 18.00 Ravintola Bystrossa, Eteläranta 16, 00130 Helsinki

Suomen Sommelierit Ry järjestää Tampereen Viinitukun kanssa viinintekijän illallisen yhteistyössä Weingut Nittnausin viinitalon kanssa. Bystron keittiö on suunnitellut kolmen ruokalajin menun nautittavaksi tuottajan viinien kanssa.

Maistamme illan aikana Hans Nittnausin johdolla 5 kuivaa ja 3 makeaa viiniä Itävallan Burgenandista Bystron kolmen ruokalajinmenun kanssa.

Menu:

Siikatartar, tillillä maustettua kefiriä ja borodinsky-leipää

***

Mtsvadi-härkävarras, voipapu-perunapyreetä ja valkosipulilla maustettua punaviinikastiketta

***

Hunajavanukasta, omenaa ja suolacaramel

 

Illan hinta yhdistyksen jäsenille on 45€/hlö.

Lisätiedot: [email protected]

Paikkoja on tarjolla rajallisesti. Ilmoittaudu siis pian!
Ilmoittaudu tästä!

Varauksessa käytetään TableOnline ravintolavarausjärjestelmää.