Suomen Sommelierit Ry

Jäsenalue

Tapahtumia

Barolo & Friends 7.11.2017 – Vanha Ylioppilastalo – Helsinki

Barolo & Friends 7.11.2017 – Vanha Ylioppilastalo – Helsinki

Tämä sisältö vain jäsenille. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään. Toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi.Kirjaudu sisäänKäyttäjätunnusSalasana Muista minut  Uusi käyttäjä? Klikkaa tästä rekisteröityäksesi

VIININTEKIJÄN ILLALLINEN 15.9.2017 – Hans Nittnau Ravintola Bystrossa

VIININTEKIJÄN ILLALLINEN 15.9.2017 – Hans Nittnau Ravintola Bystrossa

Tämä sisältö vain jäsenille. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään. Toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi.Kirjaudu sisäänKäyttäjätunnusSalasana Muista minut  Uusi käyttäjä? Klikkaa tästä rekisteröityäksesi

Raimonds Tomsons – Blind Tasting   6.9.2017 klo 13 – Ravintola Muru

Raimonds Tomsons – Blind Tasting 6.9.2017 klo 13 – Ravintola Muru

Tämä sisältö vain jäsenille. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään. Toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi.Kirjaudu sisäänKäyttäjätunnusSalasana Muista minut  Uusi käyttäjä? Klikkaa tästä rekisteröityäksesi

VIININTEKIJÄN ILLALLINEN 28.8.2017- ITALIAN SUURI TUNTEMATON: AGLIANICO DEL VULTURE

VIININTEKIJÄN ILLALLINEN 28.8.2017- ITALIAN SUURI TUNTEMATON: AGLIANICO DEL VULTURE

Tämä sisältö vain jäsenille. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään. Toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi.Kirjaudu sisäänKäyttäjätunnusSalasana Muista minut  Uusi käyttäjä? Klikkaa tästä rekisteröityäksesi

Tutustuminen FinnViiniin 6.8.2017

Tutustuminen FinnViiniin 6.8.2017

Tämä sisältö vain jäsenille. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään. Toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi.Kirjaudu sisäänKäyttäjätunnusSalasana Muista minut  Uusi käyttäjä? Klikkaa tästä rekisteröityäksesi

Trophée Laroche the Best Sommelier of Finland –finaali kesäkuussa

Trophée Laroche the Best Sommelier of Finland –finaali kesäkuussa

Tämä sisältö vain jäsenille. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään. Toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi.Kirjaudu sisäänKäyttäjätunnusSalasana Muista minut  Uusi käyttäjä? Klikkaa tästä rekisteröityäksesi

Winestate valikoima tasting ammattilaisille

Winestate valikoima tasting ammattilaisille

Tämä sisältö vain jäsenille. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään. Toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi.Kirjaudu sisäänKäyttäjätunnusSalasana Muista minut  Uusi käyttäjä? Klikkaa tästä rekisteröityäksesi

Tervetuloa Alsacen viinien näyttelyyn

Tervetuloa Alsacen viinien näyttelyyn

Tämä sisältö vain jäsenille. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään. Toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi.Kirjaudu sisäänKäyttäjätunnusSalasana Muista minut  Uusi käyttäjä? Klikkaa tästä rekisteröityäksesi

Wine Maker’s Dinner With Caller Vinos Piñol @ Bystro Winecellar

Wine Maker’s Dinner With Caller Vinos Piñol @ Bystro Winecellar

Tämä sisältö vain jäsenille. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään. Toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi.Kirjaudu sisäänKäyttäjätunnusSalasana Muista minut  Uusi käyttäjä? Klikkaa tästä rekisteröityäksesi

Syyskokous 28.11 kello 18:00

Syyskokous 28.11 kello 18:00

Tämä sisältö vain jäsenille. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään. Toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi.Kirjaudu sisäänKäyttäjätunnusSalasana Muista minut  Uusi käyttäjä? Klikkaa tästä rekisteröityäksesi

Tietopankin tuoreimmat

Demon Otto Sovelius jakaa meille viinitietouttaan vielä tässä postauksessa.

Demon Otto Sovelius jakaa meille viinitietouttaan vielä tässä postauksessa.

Tämä sisältö vain jäsenille. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään. Toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi.Kirjaudu sisäänKäyttäjätunnusSalasana Muista minut  Uusi käyttäjä? Klikkaa tästä rekisteröityäksesi

Trophée Pares Balta Jyväskylän osakilpailun koe

Trophée Pares Balta Jyväskylän osakilpailun koe

Tämä sisältö vain jäsenille. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään. Toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi.Kirjaudu sisäänKäyttäjätunnusSalasana Muista minut  Uusi käyttäjä? Klikkaa tästä rekisteröityäksesi

Trophée Pares Balta Turun osakilpailun koe

Trophée Pares Balta Turun osakilpailun koe

Tämä sisältö vain jäsenille. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään. Toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi.Kirjaudu sisäänKäyttäjätunnusSalasana Muista minut  Uusi käyttäjä? Klikkaa tästä rekisteröityäksesi

Keskustele kuin sommelier – ravintoloitsija Samuil Angelov antaa vinkit

Keskustele kuin sommelier – ravintoloitsija Samuil Angelov antaa vinkit

Tämä sisältö vain jäsenille. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään. Toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi.Kirjaudu sisäänKäyttäjätunnusSalasana Muista minut  Uusi käyttäjä? Klikkaa tästä rekisteröityäksesi

Vuoden 2018 Samppanja mestari on Saara Alander! Suomen Sommelier Ry ja Lehmann Glass järjestämä kilpailu oli nyt neljättä kertaa ja jälleen on 👑Kruunattu loustava Grand Champagne Chellenge mestari Onnea Saara🏆
📷 Ari-Heikki Vikman
#GrandChampagneHelsinki2018
Suomen Sommelierit ry
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Trophée Laroche
Suomen paras Sommelier 2018
Turun osakilpailu 23.4 kello 11:00 (kisa paikka ilmoitetaan osalistujille erikseen.)

Kisa käynnistyi Helmikuussa Tampereella.
Toinen osakilpailu oli Helsingissä 26.3.
Kilpailussa järjestetään 3 osakilpailua eripuolilla suomea.
Tämän vuoden kantava teema on:
Viinin peruasiat eli valmistus ja viljely ja lain säädäntö vois kulkea teemana läpi tänä vuonna. Kun ollaan aikaisemmin painotettu vahvasti maita. ja tämän lisäksi olis aina mielivaltaisesti normi viinikysymyksiä eri maista.
valmistus ja viljely voisi painottua eri osakilpailussa, makeat viinit. punaiset, valkoiset, kuohuvat, oranssit, natut jne näihin liittyvää kemiaa ja lainsäädäntöä eri maissa.
Kilpailussa käytetään kansainvälisen Sommelier liiton, ASI:n sääntöjä.
Kilpailuun osallistuvan henkilön tulee olla:
1. 18 vuotta täyttänyt
2. Ansaita vähintään puolet ansiotuloistaan ravintolasta
3. Olla valmis edustamaan Suomen Sommelierit Ry:tä kansallisesti ja kansainvälisesti
Ilmoittautumiset Info@sommeliers.fi'
tai Samulle/Chrisselle
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Tropée Laroche The Best Sommelier of Finland 2018
Helsingin osakilpailu 26.3.2018
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Tropée Laroche
Suomen paras Sommelier 2018

Osakilpailu käytiin tänään Helsingissä.
Mukana oli erinomaisia ensikertailaisia.

Tämän vuoden kisa on kova🏆
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Tropée Laroche
Suomen paras Sommelier 2018
kisa käynnistyi Helmikuussa tampereella.

Toinen osakilpailu on Helsingissä 26.3.

Kilpailussa järjestetään 3 osakilpailua eripuolilla suomea.
Tämän vuoden kantava teema on:
Viinin peruasiat eli valmistus ja viljely ja lain säädäntö vois kulkea teemana läpi tänä vuonna. Kun ollaan aikaisemmin painotettu vahvasti maita. ja tämän lisäksi olis aina mielivaltaisesti normi viinikysymyksiä eri maista.

valmistus ja viljely voisi painottua eri osakilpailussa, makeat viinit. punaiset, valkoiset, kuohuvat, oranssit, natut jne näihin liittyvää kemiaa ja lainsäädäntöä eri maissa.

Kilpailussa käytetään kansainvälisen Sommelier liiton, ASI:n sääntöjä.

Kilpailuun osallistuvan henkilön tulee olla:

1. 18 vuotta täyttänyt

2. Ansaita vähintään puolet ansiotuloistaan ravintolasta

3. Olla valmis edustamaan Suomen Sommelierit Ry:tä kansallisesti ja kansainvälisesti

Ilmoittautumiset Info@sommeliers.fi'
tai Samulle/Chrisselle
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Tropée Laroche
Suomen paras Sommelier 2018
kisa käynnistyy Helmikuussa.

Ensimmäinen osakilpailu on Tampereella 26.2.
Kilpailussa järjestetään 3 osakilpailua eripuolilla suomea.
Tämän vuoden kantava teema on:
Viinin peruasiat eli valmistus ja viljely ja lain säädäntö vois kulkea teemana läpi tänä vuonna. Kun ollaan aikaisemmin painotettu vahvasti maita. ja tämän lisäksi olis aina mielivaltaisesti normi viinikysymyksiä eri maista.

valmistus ja viljely voisi painottua eri osakilpailussa, makeat viinit. punaiset, valkoiset, kuohuvat, oranssit, natut jne näihin liittyvää kemiaa ja lainsäädäntöä eri maissa.

Kilpailussa käytetään kansainvälisen Sommelier liiton, ASI:n sääntöjä.

Kilpailuun osallistuvan henkilön tulee olla:

1. 18 vuotta täyttänyt

2. Ansaita vähintään puolet ansiotuloistaan ravintolasta

3. Olla valmis edustamaan Suomen Sommelierit Ry:tä kansallisesti ja kansainvälisesti

Ilmoittautumiset Info@sommeliers.fi'
tai Samulle/Chrisselle
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Otto Sovelius vuoden Pro #progaala2018 ... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa